ZA PORUDŽBINE PREKO 5000 RSD BESPLATNA DOSTAVA

PREKO 14000 RSD BESPLATNA DOSTAVA + 10% POPUSTA

POMIRISHI bamboo underwear

PRATI SVAKI TVOJ POKRET.

Muška kolekcija

Muške bokserice TRUNK NOVO
1.290,00 RSD
NOVO - Rebrendirane Muške Trunk bokserice su gaće udobnog kroja...
Muške bokserice NOVO
1.370,00 RSD
NOVO - Rebrendirane Muške bokserice su udobnog kroja i izrađene...
Muške slip NOVO
1.230,00 RSD
NOVO - Rebrendirani Muški slip model je udobnog kroja i...
Muški Slip Premium
1.750,00 RSD
Muške slip model je udobnog kroja i izrađene od posebnog...

PREDNOSTI POMIRISHI BAMBOO DONJEG VEŠA

ANTIBAKTERIJSKA SVOJSTVA

Bambus sadrži jedinstven antibakterijski i antiseptički bioagent. Supstanca ostaje u vlaknima i nakon tehnološkog procesa proizvodnje tako da materijal zadržava ova jedinstvena svojstva. Zahvaljujući ovim svojstvima čak 70% bakterija koje se nađu na POMIRISHI donjem vešu uništavaju se prirodnim putem, dok se bakterije na svim drugim materijalaima pod istim uslovima razmnožavaju.

ANTIALERGIJSKA SVOJSTVA

Ukoliko imate osetjivu kožu onda je POMIRISHI donji veš pravi izbor jer ima jedinstvena prirodna svojstva. Napravljen je od bambusa koji raste veoma brzo i za razliku od drugih materijala nije potrebno koristiti pesticide i đubriva za njegov rast, što kasnije može iritirati kožu.

DOZVOLJAVA KOŽI DA DIŠE

Već posle prvog nošenja osetićete vrlo dobru sposobnost materijala da apsorbuje vlagu što doprinosi prijatnom osećaju nošenja. Ova osobina vam znači naročito u letnjim danima, kada je intimna regija zarobljena ispod dva sloja odeće na +40.

VELIKA MOĆ UPIJANJA

Nekoliko puta veću moć upijanja čak i od 100% pamučnog veša. Dok nosite POMIRISHI donji veš višak znoja se uvek pouzdano uklanja, a veš se ne lepi za kožu čak ni na najintenzivnijim i najtežim fizićkim naporima.

EKOLOŠKI MATERIJAL

Bambus je odličan obnovljiv resurs, a vlakna su u prirodi 100% razgradljiva. Šume bambusa su veoma čiste, nezagađene. Bambus čuva našu životnu sredinu, uzgaja se bez pesticida, ne postoji nikakav hemijski tretman ove biljke. Bambus je NAJBRŽE RASTUĆA BILJKA NA SVETU koja mnogo daje, a veoma malo traži.

APSORBUJE NEPRIJATNE MIRISE

Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima i dobroj prozračnosti materijala, zaboravićete na neprijatne mirise. Ova osobina vam daje IZUZETAN KOMFOR i UDOBNOST, čak i kada se pojačano znojite.