ZA PORUDŽBINE PREKO 5000 RSD BESPLATNA DOSTAVA

PREKO 14000 RSD BESPLATNA DOSTAVA + 10% POPUSTA

DONJI VEŠ
OD BAMBUSA

REKLI STE O POMIRISHI BAMBOO DONJEM VEŠU:

„OSEĆAM SE KAO DA IH NEMAM“
„NAJUDOBNIJI VEŠ KOJI SMO IKADA NOSILI“
„OVO JE VEŠ U KOM SE ŽIVI“

IZABERI SVOJ OMILJENI MODEL

UTISCI KORISNIKA

NAJPRODAVANIJI PROIZVODI

SVE ŠTO OČEKUJEŠ OD DONJEG VEŠA

MEKAN I ELASTIČAN

Materijal će vas iznenaditi na prvi dodir.
Zbog svoje mekoće i neobične elastičnosti donji veš se veoma dobro prilagođava vašem telu.

EKOLOŠKI MATERIJAL

Bambus je odličan obnovljiv resurs i vlakna su u prirodi 100% razgradiva. Šume bambusa su veoma čiste, nezagađene. Bambus čuva našu životnu sredinu, ne postoji nikakav hemijski tretman ove biljke.

KOŽA DIŠE

Struktura bambusovih vlakana obezbeđuju veliku prozračnost materijala tako da koža slobodno diše i miriše.

DODATNE PREDNOSTI
POMIRISHI BAMBOO DONJEG VEŠA

IMA VELIKU MOC UPIJANJA

Nekoliko puta veću moć upijanja čak i od 100% pamučnog veša. Dok nosite POMIRISHI donji veš višak znoja se uvek pouzdano uklanja, a veš se ne lepi za kožu čak ni na najintenzivnijim i najtežim fizićkim naporima.

DOZVOLJAVA KOŽI DA DIŠE

Već posle prvog nošenja osetićete vrlo dobru sposobnost materijala da apsorbuje vlagu što doprinosi prijatnom osećaju nošenja. Ova osobina vam znači naročito u letnjim danima, kada je intimna regija zarobljena ispod dva sloja odeće na +40.

APSORBUJE NEPRIJATNE MIRISE

Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima materijala zaboravićete na neprijatne mirise. Ova osobina vam daje IZUZETAN KOMFOR čak i pri dužem nošenju, tako da ćete moći da se skinete u gaćama u svakom trenutku i svakoj prilici, bez ramišljanja.

ANTIALERGIJSKA SVOJSTVA

Ukoliko imate osetjivu kožu onda je POMIRISHI donji veš pravi izbor jer ima jedinstvena prirodna svojstva. Napravljen je od bambusa koji raste veoma brzo i za razliku od drugih materijala nije potrebno koristiti pesticide i đubriva za njegov rast, što kasnije može iritirati kožu.

EKOLOŠKI MATERIJAL

Bambus je odličan obnovljiv resurs, a vlakna su u prirodi 100% razgradljiva. Bambus čuva našu životnu sredinu, uzgaja se bez pesticida, ne postoji nikakav hemijski tretman ove biljke. Bambus je NAJBRŽE RASTUĆA BILJKA NA SVETU koja mnogo daje, a veoma malo traži.

ANTIBAKTERIJSKA SVOJSTVA

Bambus sadrži jedinstven antibakterijski i antiseptički bioagent. Supstanca ostaje u vlaknima i nakon tehnološkog procesa tako da materijal zadržava ova jedinstvena svojstva. Zahvaljujući ovome čak 70% bakterija koje se nađu na POMIRISHI donjem vešu uništavaju se prirodnim putem.