ZA PORUDŽBINE PREKO 4000 RSD BESPLATNA DOSTAVA
PREKO 6000 RSD BESPLATNA DOSTAVA + 10% POPUSTA

Muškarci, Nova Kolekcija

Muške bokserice NOVO

1.520 RSD

Sastav:
66% bambus, 28% pamuk, 6% elastin.

Način održavanja:
mašinsko pranje do 60°C.

KUPI preko 6000 rsd

UŠTEDI 10%

KUPI preko 10 000 rsd

UŠTEDI 15%

Pomirishi Muške Bokserice bambus – Prirodna udobnost i podrška

 

Pomirishi Bamboo muške bokserice su dizajnirane za maksimalnu udobnost i svakodnevnu podršku. Ovaj model kombinuje moderan dizajn sa funkcionalnošću, pružajući savršen osećaj tokom čitavog dana, bez obzira na vaše aktivnosti.

 

Materijal i karakteristike:

  • Sastav: Bokserice su izrađene od 66% bambusovih vlakana, 28% pamuka i 6% elastina, što pruža jedinstvenu kombinaciju mekoće, elastičnosti i prozračnosti. Ovaj spoj materijala pruža vrhunski osećaj na koži, idealan za svakodnevno nošenje.
  • Prirodna mekoća: Bambusova vlakna su prirodno glatka i svilenkasta, pružajući osećaj prijatnosti bez trenja i iritacija. Bokserice su dizajnirane tako da se prilagode vašem telu, pružajući osećaj kao da ne nosite ništa.
  • Prozračnost i suvoća: Zahvaljujući visokoj moći upijanja, bambusova vlakna održavaju vašu kožu suvom i svežom, čak i tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti ili vrućih letnjih dana.
  • Antibakterijska svojstva: Prirodna antibakterijska svojstva bambusa pomažu u smanjenju rizika od neprijatnih mirisa i iritacija, pružajući dodatni sloj zaštite za vašu kožu.
  • Ekološka održivost: Bambus je ekološki održiv materijal koji raste brzo i ne zahteva pesticide ni hemikalije, čime se smanjuje ekološki otisak. Sa Pomirishi Bamboo boksericama, birate održivu opciju koja je blaga prema vašoj koži i našoj planeti.

Dizajniran za maksimalnu udobnost:

  • Produžene nogavice: Dizajnirane su da savršeno pristaju bez povlačenja ili gužvanja, zahvaljujući prirodnim karakteristikama bambusa koje omogućavaju optimalnu fleksibilnost.
  • Trodimenzionalni kroj: Ove bokserice imaju dodatnu treću dimenziju koja pruža dodatnu podršku i sve drži na mestu, omogućavajući slobodu pokreta bez osećaja stezanja.
  • Unapređeni lastiš: Mekan i elastičan pojas pruža sigurnost bez osećaja stezanja, držeći bokserice na mestu tokom celog dana.
  • Spoljašnja etiketa: Etiketa je postavljena spolja kako bi se izbegle iritacije, omogućavajući vam potpuno iskustvo udobnosti.

Za muškarce koji cene udobnost i stil:

Pomirishi Bamboo muške bokserice nisu samo donji veš, već i svakodnevni izbor za muškarce koji traže vrhunsku udobnost i podršku uz prirodne materijale. Iskusite vrhunski osećaj slobode i zaštite sa Pomirishi Bamboo – donjim vešom koji brine o vama i planeti.

 

Uživaj u UDOBNOSTI tokom čitavog dana, nosi POMIRISHI BAMBOO.

ZAŠTO IZABRATI POMIRISHI BAMBOO
DONJI VEŠ?

PREMIUM MATERIJAL + NAJUDOBNIJI KROJEVI

Svi naši proizvodi su napravljeni od materijala premium kvaliteta, koji je izuzetno prijatan za nošenje.
Pored toga, svaki model donjeg veša je udobnog kroja tako da možete uživati u udobnosti tokom celog dana.

DOK VI UŽIVATE U KVALITETU I UDOBNOSTI, UŽIVA I NAŠA PLANETA, JER JE VEŠ OD ECO-FRIENDLY MATERIJALA.

0
    0
    KORPA
    Korpa je praznaVrati se u prodavnicu
    Scroll to Top

    AKO STE I DALJE U DILEMI, SLOBODNO NAM PIŠITE.

    AKO STE I DALJE U DILEMI, SLOBODNO NAM PIŠITE.

    AKO STE I DALJE U DILEMI, SLOBODNO NAM PIŠITE.

    AKO STE I DALJE U DILEMI, SLOBODNO NAM PIŠITE.

    AKO STE I DALJE U DILEMI, SLOBODNO NAM PIŠITE.