BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 3500 RSD

ZA PORUDŽBINE PREKO 6500 RSD BESPLATNA DOSTAVA + 10% POPUSTA

POMIRISHI bamboo underwear

PRATI SVAKI TVOJ POKRET. BEZ OCRTAVANJA.

Ženska kolekcija

SLIP DUBOKE

MAJICE NA BRETELE

PREDNOSTI POMIRISHI BAMBOO DONJEG VEŠA

VELIKA MOĆ UPIJANJA

Nekoliko puta veću moć upijanja čak i od 100% pamučnog veša. Dok nosite POMIRISHI donji veš višak znoja se uvek pouzdano uklanja, a veš se ne lepi za kožu čak ni na najintenzivnijim i najtežim fizićkim naporima.

ANTIBAKTERIJSKA SVOJSTVA

Bambus sadrži jedinstven antibakterijski i antiseptički bioagent. Supstanca ostaje u vlaknima i nakon tehnološkog procesa proizvodnje tako da materijal zadržava ova jedinstvena svojstva. Zahvaljujući ovim svojstvima čak 70% bakterija koje se nađu na POMIRISHI donjem vešu uništavaju se prirodnim putem, dok se bakterije na svim drugim materijalaima pod istim uslovima razmnožavaju.

DOZVOLJAVA KOŽI DA DIŠE

Već posle prvog nošenja osetićete vrlo dobru sposobnost materijala da apsorbuje vlagu što doprinosi prijatnom osećaju nošenja. Ova osobina vam znači naročito u letnjim danima, kada je intimna regija zarobljena ispod dva sloja odeće na +40.

ANTIALERGIJSKA SVOJSTVA

Ukoliko imate osetjivu kožu onda je POMIRISHI donji veš pravi izbor jer ima jedinstvena prirodna svojstva. Napravljen je od bambusa koji raste veoma brzo i za razliku od drugih materijala nije potrebno koristiti pesticide i đubriva za njegov rast, što kasnije može iritirati kožu.

EKOLOŠKI MATERIJAL

Bambus je odličan obnovljiv resurs, a vlakna su u prirodi 100% razgradljiva. Šume bambusa su veoma čiste, nezagađene. Bambus čuva našu životnu sredinu, uzgaja se bez pesticida, ne postoji nikakav hemijski tretman ove biljke. Bambus je NAJBRŽE RASTUĆA BILJKA NA SVETU koja mnogo daje, a veoma malo traži.

APSORBUJE NEPRIJATNE MIRISE

Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima i dobroj prozračnosti materijala, zaboravićete na neprijatne mirise. Ova osobina vam daje IZUZETAN KOMFOR i UDOBNOST, čak i kada se pojačano znojite.